Fehívás:

Az oldal Rólad is szól: Ha van valamilyen jó Dokis cuccod, képed vagy Te csináltál valamit, küldd be a kivagydokiblogKUKACgmail.com címre!

Szerkesztőt felveszünk: ha van kedved részt venni az oldal működésében, jelentkezz emailben!

Kövess a Facebookon!

Ki vagy, Doki Cuccok:

Ki vagy, Doki - Szónikus Csavarhúzó a Fantasmania.hu játékboltban!

Érdemes megnézni:
Magyar Szuperhős Mesék - Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár kalandjai

Ki vagy, Doki? Nyereményjáték: Szónikus Csavarhúzó-ért! 3

2013.01.30. 11:31 KVDBlog

Ki vagy, Doki? Szónikus Csavarhúzó játék 1

Ha nem olvastad a korábbi bejegyzéseket erről a játékról: Itt és most Szónikus Csavarhúzó-t lehet nyerni, méghozzá rögvest kettőt! Így ha ilyesmit szí@esen vennél a kezedbe olvass tovább!

A Fantasmania.hu Figura- Játékbolt nyereményjátékában egy 11. és egy 10. Doktor Szónikus Csavarhúzó talál gazdára (két külön nyertes személyében). Ha tetszenek, ezek kaphatók is náluk: Ki vagy, Doki? Szónikus Csavarhúzó

A játékban három Doctor Who témájú kérdés van, ezek külön-külön kerülnek föl és külön-külön is kellene őket megválaszolni, méghozzá emailben. Azok között, akik mindháromra helyes választ adnak fognak sorsolni.

A 3. kérdés:

"Honnan származnak a Dalekok?"

A választ a fantasmania.jatek@gmail.com címre küldd, a levél tárgya legyen 'Fantasmania Ki vagy, Doki? Nyereményjáték 3. kérdés'

Alább az egyik nyereményről (11. Doktor Szónikus Csavarhúzó) készült videót nézheted meg:

Ne felejts el ellenőrizni, hogy mindhárom kérdésre válaszoltál-e, ha kimaradt valami még beküldheted, de már nem sokáig!

Szólj hozzá!

Címkék: játék dr who doctor who ki vagy doki szónikus csavarhúzó sonic screwdriver

A bejegyzés trackback címe:

https://ki-vagy-doki.blog.hu/api/trackback/id/tr235052816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása